Ringar...

Var på middag hos min kärs faster med familj. Då pratade vi om förlovningsringar/vigselringar, då min kusins kompis precis gift sig. Jag och mamma fortsatte diskussionen på väg hem i bilen och jag vet redan vilka ringar jag ska ha. Såg dom för första gången för många år sedan på mammas jobb (Boströms Guld, Piteå), och har inte hittat några som klår dom.

Klassiska, enkla och otroligt stilrena. Dock vet jag inte priset på dom, men får väl den chocken när jag väl bestämmer mej för att förlova mig. Måste dock bestämma vem som ska bli den utvalda först.. *hihi*

Detta är den jag vill ha i förlovningsring, ska ha den i vitt guld, då jag gillar det isiga. Självklart blank. Är ingen guldig tjej:

image87




Sedan ska jag ha denna som Vigselring, passar bra till. Men vill helst ha den med tre stenar på rad, ej lite omlott.

image88

Ha en underbar dag, imorgon ska jag till skjutbanan, sedan till min faster och få ryggen sönderknådad ( har en nerv i kläm sedan några veckor tillbaka, min arm domnar..)

Kram Kram Karro

Oj då..

Förlåt.. Är lite dålig på att uppdatera här.. Kan inte få kontakt med nätet med min egen dator, å kan därför inte lägga upp en massa bilder från min semester hittils. Är iaf numera i Piteå där jag kommer vara i drygt en å en halv vecka till. Har hunnit sola, gå på stan (Piteå dansar och ler är i helgen), shoppat och en massa mer.

Först har jag varit i Göteborg hos min kära kusin. Vi hann med en massa grejer; två gånger på Ullared, shopping i Götet, två nätter i Helsingborg med en sväng till Helsingör, middag hos mormor, äventyrsgolf i Tylösand m.m.

Tror jag behöver lite semester efter semestern.. ;)

Ikväll är det ut på PDOL med min underbara vän Frida. Vi ska röja järnet, både på festen, men även idag då vi ska tralla med singstar..

Kram Kram K

image86
Ibland kan man ha lite roligt. Pappa´s vovve Dino tillsammans med Dino (?) ;)
(En bild jag hittade på pappas dator)

Semestern!

Å så äntligen har semestern börjat!! Idag om en timme åker jag till Västervik och dess visfestival. Ska åka med min kära vän Cecilia. Har precis vaknat upp efter att ha jobbat inatt. Nu ska det packas och fixas så jag är redo för upphämtning.

Tjingeling allihopa!!

image85


Party med brudarna!

Vilken helg! Först jobba lördag 14-21:30, hem å sova. Upp tidigt söndag morgon, jobba 7-15. Sedan hem, packa å avresa till Öland strax efter fyra.. Trött, men glad. En roadtrip med brudarna helt enkelt. Fyra sjuksköterskor; Emma, Emily, Ann och jag (Ann e numera även ambulanssjuksköterska) som ska partaja på Strand´s Söndagsklubben. Sedan anlände även Ann´s kompis Emma. Vi bodde på Villa Laura, ett mysigt "kråkslott" med tinnar och torn. En dubbelsäng å en våningssäng i ett rum. Vi bodde längs upp..

image70


Regnet droppade ner från himlen och det var allmänt grått på vår resa, 15 mil i Emily´s mammas lilla skoda. Mysigt! Mellanlandning på Macdonalds för lite näring, sedan kom vi äntligen till Borgholm runt halv sju. Uppackning, ner till Strand för hämtning av stämpel och sedan dags att börja kalaset.

           
1. Ann                     2. Emma 1                    3. Emma 2                4. Emily                            5. Partybild.

En mkt trevlig kväll, natt och morgon var det. Allt som hände är sekretessbelagt.. Trött och sliten gick jag till jobbet sedan igår kl 14:00. Med Coca Cola å kexchoklad så gick kvällen bra..

Fotade även lite bilder från min och Emily´s promenad på morgonkvisten då vi inte kunde sova, steg upp kvart i åtta.

                    

I bakgrunden på en av bilderna syns Borgholms slottsruin. En mysig stad med en massa småhus å caféer i varje gatuhörn. Detta får man nog göra om.. =)

Kram Kram!

Utmanad!

Japp, jag är utmanad av Frida, så då e det bäst man gör den.. ;)

Nämn något som gjorde dig glad igår: När en patient blev glad att se mig, efter att vi inte träffats på nån vecka.
Vad gjorde du kl 08 imorse? Delade frukost till patienterna på jobbet.
Vad gjorde du för 15 min sedan? Cyklade hem från stan efter en fika med Cicci
Det sista du sa högt? Njut nu av semestern gumman, vi hörs imorgon.
Det senaste någon sa till dig? Ha en bra kväll vännen.
Vad har du druckit idag? Vatten, mjölk, chokladmjölk, caffe latte å nu en halloncider
Vad var det senaste du åt? Muffins på Palladium, mums!
Vad var det senaste du köpte? Latte å Muffins
Vad är det för färg på din ytterdörr? Träbrun, å den till självaste byggnaden är stålfärgad med lite gula inslag.
Vad är det för väder hos dig nu? Lite blåsigt, uppehåll men mulet med hotande regn..
Godaste glassmaken? Gammeldags vanilj, men gärna även choklad.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Självklart
Sover du tungt? Oftast. Inte när jag jobbat kvällen å ska upp på morgonen igen.
Drömmer du mardrömmar? Det händer, oftast att jag faller. Drömmer mkt, å faktiskt i färg.
Trivs du med ditt jobb? Absolut, men funderar på att ändra lite på det bara..
Favoritklädsel? Jeans och en skön top/linne
Favoritlåt just nu?  Många, Sexyback med Justin Timberlake rockar fortfarande, men även Danny, Måns Z å Sebastian gillar jag..
Vad ser du om du tittar till höger?  Min säng, där jag ska ha sovmorgon imorgon, även en trist klädhög som ska bortstädas imorgon.
Vad gör dig glad just nu? Att jag är ledig imorgon å nu bara ska slappa med en smarrig cider å lite god choklad.
Vad ska du göra härnäst? Se på tv, slappa å sedan sova.
Höger el vänsterhänt? höger
Humör just nu? Avslappnad med ett leende på läpparna
Favoritgodis?  Choklad, sega, salta.. jaa, det mesta som finns bland lösvikten. Just nu dille på sjöfigurerna i choklad..
Kläder just nu? Jeans å linne, med en kofta brevid mej på soffan.
Sommarplaner? Semester! Först Öland på söndag, sedan V-vik på torsdag. Göteborg om en å en halv vecka, sedan Piteå om två å en halv vecka. Parta, sola, läsa böcker, njuta av livet helt enkelt..
Hur många kuddar sover du med? Tre totalt i sängen, men rullar mellan två. vaknar ibland på nummer tre.. ;)
Spelar du ngt instrument? Kan plinga på ett piano, men bara lååångsamma låtar.. =) Sjunger mest.
Morgon eller nattmänniska? Morgonmänniska, men har inga problem med att jobba natt.
Vad är viktigast för dig? Att jag är lycklig och alla andra likaså..
Är du kittlig? Beror på vem som kittlar.. ;) om jag är avslappnad, ja.. annars inte kittlig..
Snarkar du? Nja, inte vanligtvis.. men kanske ibland...?
Stjärntecken? Skorpion
Äckligaste insekten? Inte så farliga, men gillar inte lurviga maskar eller getingar/humlor i lägenheten när jag vädrar.
Stökigt el välstädat? Oftast välstädat när jag hinner med. Har lite pedantgener från mamma, men kan ignorera en dammråtta eller obäddad säng..
Längtar du mest efter just nu? Semestern, främst den hemma i Piteå... Saknar så många människor.. Men även till Öland på söndag, tänk er fyra sjuksköterskor som ska rocka Söndagsklubben på Strand! kan bli vilt.. *ler*


Det var min utmaning, nu ska jag utmana en som inte gjort det.. Malin, känn dig träffad!

Popcorn!

Om det är nåt snacks som jag gillar, förutom godis, så är det popcorn.. på kvällarna när jag ska mysa framför teven, så poppar jag lite popcorn. å inte i micron utan det ska på riktigt sätt, i kastrull på spisen. men ibland kan det hända saker, även det bästa popparen. så här gick det ikväll..

image69


Det är inte dumt att använda en stor kastrull ibland, men den var i disken..
Kram kram!

Marcus och Sara Gustafsson

Och så var dom gifta, vilket vackert bröllop! så vackert att jag grät när Sara vandrade in i kyrka, å självklart skulle jag sjunga direkt efter inmarschen. Inte så bra resultat kan jag lova. Sedan så tappade prästen bort ordningen, men jag var mer redo sedan när jag skulle sjunga den andra låten. Gick mkt bättre! Fick i efterhand veta att jag fåt trebecca att gråta för det var så vackert.. tala om att man blir berörd själv.. =)

Jag unnade mig en styling hos frissan på morgonen och blev så fin i håret, tur det var min favorit Kicki som jobbade. Fick en härlig huvudmassage och inpackning också. ljuvligt! Sminkningen gjorde jag själv, handlade lite fina grejer på Make Up Store, mkt bra butik! Älskar deras glitter-eyeliner..

Insåg igår att det nu inte är länge tills semestern börjar, typ en å en halv vecka. Så nu är det dags att börja planera all packning, ska ha tre olika. Först en långhelg i Västervik, sedan en vecka i Göteborg och och nästan två å en halv vecka hemma i Piteå.

Idag är det en lugn söndag som gäller. Man ska inte förta sig för hårt! Det kanske blir Öland nästa helg och då måste man vara utvilad.


   image68

Ha en bra helg, kram kram!