Trevlig helg!

Äntligen är fredagen här. Jag har jobbat mina två dagar utan problem och sitter nu i tevesoffan, efter smarrig middag hos Ulla med Jenny och Emma. En god kycklinggryta och hallon-vaniljpannacotta till efterrätt. Sedan cyklat hem i enormt snöfall, det kom ca 5 cm på en timme, lapphandskar!!

Som toppen på isberget så ser jag på Lets dance och äter lite godis, det är ändå fredag. Är lite trött, så det blir ingen sen afton. Morgondagen blir lika lugn, bara filmtittande och lite städning på dagen. Faktiskt blir hela helgen väldigt lugn..

Dags att kolla när Laila svänger runt..

Kram Kram Karro

Åter till jobbet

Imorgon gäller det, då ska jag jobba igen. Hoppas jag slipper illamåendet och den hemska törsten jag haft dom senaste dagarna. Ska bli skoj att komma tillbaka till kollegorna och får lite mer stimulans än vad Oprah kan ge mig om dagarna.

Två arbetsdagar, sedan är det helg igen. Testade på min ork idag då jag både tvättat, dammsugit och moppat. Borde kanske diska också, men lite ska jag väl ha att göra de kommande dagarna. Mycket med vila mellan insatsrna gjorde att jag klarade av allt. Sista övningen blir att bädda rent i sängen, ska snart ta tag i det..

Vad har nu då hänt under min sjukvecka?
* Har sett en massa film:
   * The upside of anger
   * Four christmases
   * Friends with money
   * Dumpad
   * Hot Chick
   * många fler som jag inte kommer på nu...

* Spelat spindelharpan så jag är så less nu, dock nytt rekord på 1190, slå det om du kan!

* druckit 2,5 liter saftsoppa, 1 liter nyponsoppa, ätit 0,75 liter glass, en tub risgrynsgröt, godis 5 chokladbollar, ca 50 vindruvor, 2 liter fruktsoda, 1,5 liter hallonsoda och en massa annat..

* tre shoppingbesök på Konsum, ett på apoteket, ett på askelyckan (semle-inköp) och ett på macdonalds (chicken nuggets!) och så ett på vårdcentralen.

* tre samtal till jobbet, två negativa då jag inte kunde jobba och ett glädjande då jag friskförklarade mig själv...

Nu mot sängen, dags att bädde rent så jag kan få en skön natts sömn!
Kram Kram Karro

Sjukskriven

Blev det idag efter besök på vårdcentralen. Årets influensa är riktigt elak och tar upp emot 10 dagar sängliggande och sedan ännu fler veckor med trötthet. Vill både träna och jobba igen, men får nog vänta någon dag till. Har nu legat i soffan i fyra hela dagar, men ser en liten ljuspunkt idag. Orkat mkt mer idag, både duschat och diskat, samt dessutom vc-besök, alvedoninhandling och matinhandling. Känns som jag kan förflytta berg idag.

Jag är hur som helst sjukskriven veckan ut, men ska försöka jobba onsdag eller torsdag. Är så less att bara ligga pall i soffan och kolla på dumbruken hela dagen. Nu ska jag ta och rensa räkningar, sedan kanske lägga ett pussel? Det är alltid roligt!

Kram Kram Karro


Sjuk

Det är inte roligt att vara sjuk. Legat hemma nu i två dagar med feber, ont i hela kroppen, halsont, hosta, snuva och nysningar. Jag kan ärligt säga att jag glömde bort hur skönt det är att vara frisk, man upptäcker det inte förrän man är sjuk. Kunde inte gå till jobbet i torsdags morse, hade då 38,5 grader feber.
Lever mest på nyponsoppa, saftsoppa, fruktsoda, vindruvor, chokladbollar och risgrynsgröt. och massor med honungste, är såå söt nu (en riktig Honey!=) så jag skulle lätt vinna Fröken Sverige! =)

Hade en massa planer för denna helgen, men eftersom jag knappt orkar diska så kommer jag nog spendera hela lördagen och söndagen i soffan/sängen också. Förslag på filmer, aktiviteter man kan göra osv välkomnas gladeligen!

   
Mina vänner


Kram Kram Karro

Utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror! Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug! Om personen som gjorde innan dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar! Lycka till!

1. Vad heter du? Karolina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Kyla
3. Flicknamn: Kajsa
4. Pojknamn: Kristoffer
5. Yrke: Kallskänka
6. Färg: Knallrosa
7. Klädesplagg: Korsett
8. Mat: Köttbullar
9. Sak i badrummet: Klorin?
10. Plats/stad: Koalahalvön
11. En orsak att vara sen: Krock
12. Något man skriker: Kolla, en spindel!
13. Film: Kill Bill
14. Något man dricker: Könisch
15. Band: Kent
16. Djur: Kissekatt
17. Gatunamn: Köpmannagatan
18. Bil: Kaa
19. Sång: Kitty Kat
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Kubb

Jag utmanar er som känner er manade! Den var riktigt rolig faktiskt! =)

Listan snodde jag från
Ida...

Tv-köp

Är såå sugen på att köpa mig en teve. En LCD 37", kollat in en LG med en massa bra finesser (enl Per som är haj på sånt). Men nu saknas bara pengarna... Den går loss på 6990:- plus frakt, sedan vill jag ha ett väggstativ och bara det går loss på 1990:- Så totalt hamnar jag lätt på 10 000:- Någon som vill ge mig ett bidrag?






Kram Kram Karro

Alla Hjärtans Dag

Idag firas alla hjärtans dag runt om i världen, själv sitter jag ensam här med en bakelse utan någon att dela den med. Iaf för närvarande. =)





Nej, jag är inte bitter. Denna dagen tycker jag om att fira, då med dom jag älskar. Det är min mamma, min pappa, min syster, mina systerdöttrar, mina vänner och så klart Mio, som inte är min... hihi.
Visst, jag saknar kärlek i mitt liv just nu, men jag vet att det kommer, en vacker dag så är det min tur. Som i en av mina favoritsånger:


Så många människor omkring mig
Utan varken mening eller mål
Alltid nån som blir över
Säg mig, varför blir det alltid så
Nån där uppe
måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl
ändå hennes tur

Min tur att träffa nån som vet
vad jag behöver
det verkar som mina
ensamma dar
För alltid är över

Så sant måste jag säga...


Åter helg

Bowlingen gick suveränt, fyra strike och ett antal spärrar så jag behövde inte skämmas. Maten på Bella Lantera var riktigt smarrig, kycklingfile med klyftpotatis och medelhavscreme, dock var salladen lite torftig med fem ruccola blad och en klyfta tomat!
Kom dit i sista minuten då jag och Peter stannat kvar för att hjälpa till med att en söt liten gosse skulle få komma till världen. Det kan man inte säga nej till, och sedan få lite goa komppengar för det!
I afton har jag en lugn kväll och ska snart sova. Träning imorgon och sedan födelsedagsfest hos Anna. Får se om utgång eller inte..

Angående Alla Hjärtans Dag, så får jag se om jag firar den. Måste hitta en söt och trevlig karl som vill fira den med mig bara.. Har hur som helst handlat en alla hjärtans dag-bakelse, ifall man får oväntat besök. ;)



Kram Kram Karro

Bowling och mat

I afton är det åter dags för arbetsaktivitet på anestesikliniken. IVA och operation ska iväg och bowla efter att ha ätit en bit mat innan. Det ska bli riktigt trevligt, hoppas jag lyckas med någon strike!

Fortsätter min karriär på ortopeden. Trivs bra, många operationer och ingen är den andra lik.

Idag säger jag grattis till Anna! Hipp Hipp Hurra!



Kram Kram Karro

Gårdagens outfit!

Detta var klädseln som jag iklädde mig inför inflyttningsfesten hos Cecilia. Kände mig mkt snygg och dessutom snygg i håret efter frissabesöket. OCh vad kan man säga? Jag hade jätte-trevligt, bästa var när Per fick plocka upp mig från grabbarna som försökte röva bort mig.. haha... I was hot! ;)



Mer bilder kommer när jag orkat resa mig upp och hämtat kameran ur handväskan...
Kram Kram Karro


Här kommer fler bilder:

   



Pizza i stora lass!

Idag har jag pizza, och mer än en. Totalt blev den en långpanna med "vanlig" pizza och sedan 20 pizzabullar som ska ätas som mellanmål. Frysen är nu full..
Har tränat för tredje gången denna vecka, sedan haft en lugn skön dag som sig passar sig efter en fartfylld arbetsvecka. Har lärt mig lite mer ortopedi iaf, det är intressant med diskbråck som opereras i sk böneläge och helt sövda, kul att ha koll på dom luftvägarna!

Här är resultatet av dagens matlagning:





Ha en bra helg allihopa!
Kram Kram Karro

Tjuvtittat på lasarettet

Jag kollar nästan varje dag på sidorna tjuvlyssnat.se och tjuvtittat.se. Så när jag själv fick se denna vy, så kunde jag inte låta bli att fota den. Lite komisk är den allt!