Träningsvärk

har jag.. på flera ställen.. har börjat träna, lite mer.. är numera medlem i Idrottskliniken, ett gym med massa maskiner som jag tänker utnyttja två till tre gånger i veckan.
premiären var igår och därför har jag träningsvärk idag. hittade muskler jag trodde jag tappat. dock ska jag bota detta med lite mer träning imorgon. klockan nio ska jag träffa Jenny, sedan dusch och bastu, för att sedan ladda för
Kulturnatten.

vi sjunger med min kör Wexiö Ladies Light 19:30 i Karl-Birger Blomdahl-salen. annars kommer det vara en massa skoj ute på stan, så det blir till att mingla runt.. får se vad aftonen bjuder. söndagen blir lugn, än så länge oplanerad.

ha en bra helg alla ni där ute!

kram kram karro

Projekt hallen

Jag lovade att jag hade ett litet projekt till. Jag handlade på Citygross igår och såg då denna otroligt vackra tavla. Egentligen har jag väl inte råd men jag köpte den ändå.

Den är 80x80 cm och en oljemålning på canvasduk. Vackra rödgula tulpaner. Så ni kan väl se er framför er hur jag cyklar med tavlan i blåst hem till mig. Kan lova att jag aldrig längtat så mkt att få komma hem som då. Bilisterna fick sig nog ett gott skratt om inte annat.

Tidigare har jag inte varit så nöjd med min hall. En lampa måste jag ha, annars blir det becksvart. Sedan nåt annat men det är svårt att hitta nåt som matchar pga tapeten. Så här hade jag det innan:



Så idag har jag hamrat, skruvat, borrat och måttat, men det tog bara två timmar från start till slut. Köpte även en spotlight där jag gjorde en hel del eljobb, då jag behövde en strömbrytare och längre sladd.

I brist på hållhjälp, får man ta vad man har, en stolsrygg och lite böcker, för att hitta den rätta höjden.




Detta blev sedan resultatet med allt klart:



Har även köpt lite mer saker till hallen, lägger in de senare i detta inlägget. Självklart köpte jag matchande tulpaner!



Ha nu en fortsatt skön lördag!

Kram Kram Karro

Mini-projekt

Fortsätter i Frida´s anda och visar lite smågrejer jag gjort här hemma. Förra helgen började jag måla mitt element på toaletten, det var ett gammal, gult som fått några törnar. Sagt och gjort, elementfärg hittade jag i källaren sedan storrenoveringen av lägenheten för två & ett halvt år sedan (tänk vad tiden går fort!).





  
Jag gillade inte riktigt de mörka partierna så de blev nu också vita.


Och så här blev resultatet:







Nästa projekt blir redan i helgen och är då förlagt till hallen, det blir mer inredning då än renovering. Ni får väl se sedan vad jag gjort...

Trevlig helg allesammans!
Kram Kram Karro

Utmanad igen

Har blivit utmanad av Ida:


4 av mina favoritprogram på TV:

♥ Cityakuten
♥ Greys Anatomy
♥ Criminal Minds
♥ Numbers

4 saker jag gjorde igår:

♥ Arbetade på akutsalen
♥ Tränade
♥ Var bortbjuden på kvällsmat, soppa och macka, mums!
♥ Såg filmen Ali G

4 saker som jag ser fram emot:

 
♥ Snart 3-dagarsledig
♥ Pappas födelsedag i mars, åter till Piteå!
♥ Att kunna jobba utan hjärtat i halsgropen
♥ Få bygga en "walking closet" i lägenheten

4 av mina favoritrestauranger:

♥ Koh Thai
♥ Pauze
♥ Aptit kök & bar
♥ Hennings

4 saker på min önskelista:

♥ Resa
♥ Pengar
♥ En ny större lägenhet
♥ Att alla mår bra och är lyckliga

Jag lämnar vidare utmaningen till:

Frida, Anna F och Annaboda.

Helg igen!

Som jag trodde, så gick denna veckan fort. Idag ska jag koka palt, för andra gången i mitt liv. Ska bli spännande. Fläsket är stekt iaf. Ska bjuda in lite vänner på paltkalas, är du sugen??

Idag får garderoben sig en omgång. Allt från underkläder till tjocktröjor rensas ut. Har än så länge fyllt en halv svart sopsäck och jag har kvar. Inte ens börjat på kjolar, blusar och byxor, hur ska detta sluta?

Livet känns faktiskt rätt så trevligt just nu. Var och fikade med Jenny igår på stan och sedan lite shopping, fick en sån där känsla som gör att man får ett leende på läpparna. Jag har underbara vänner, ett spännande jobb, en lägenhet jag trivs i och många jag älskar (och nån jag kanske gillar lite mer... ;)

Nu mot kjolarna, gud vad alla i Afrika kommer bli lyckliga av mina kläder (eller det kanske blir second hand-butiken)...
Kram Kram Karro

ps, ska kanske även måla mitt badrumselement i em om jag hittar målarfärgen. Bildbevis kommer isf..


Mums!
Princessbakelse!

?????

Plötsligt bara hände det...

Mitt i allt,

jag var inte beredd,

det bara kom, som en stor våg..

nästan iaf...

Mina fötter stod i högt vatten

Jag plaskade

Fattade ingenting

Plötsligt slog det mig....


Min duschkabin har blivit en BADKAR!!!

Hur skedde nu detta?

Visst, jag älskar badkar, men gärna ett stort..

iaf stort nog så det passar mig, inte badankorna..


Själv stod jag där,

Smutsig och med schampoo i håret..

Vattennivån steg och jag insåg

ÖVERSVÄMNING!!


Så det var bara att duscha fort, men lite vatten..

Sedan fram med kausticksodan och varmt vatten

Jag lyfter på gallret och ser till min fasa:

USCH, En hårpropp!! (bilder visas ej!)


Fram med handskarna,

rota fram en gammal tandborste

ner i hålet

usch, så äckligt!


Nu strilar vågorna fram

som en vårfors i Pite

och badankorna då??

Joo, dom får acceptera att det numera råder ebb...


=)

Ny arbetsvecka

Jag kan inte påstå att jag inte har saker att göra. Jobb fem dagar denna veckan och sedan körsång, träning x2 + tvätt. Så vila lite mellan varven och sedan till helgen blir det ledighet igen. Skönt att komma tillbaka i de gamla fotspåren, men det är segt att stiga upp på mornarna.

Ha en bra vecka!
Kram kram Karro

Ut med julen!

Idag har julen städats ut. Det känns som att julen är slut nu. Jobbet är igång för fullt och träningen likaså. Dock var det inte lika skoj att ställa sig på vågen, men det är som vanligt efter julen med allt godis och mumsiga middagar. Sockersuget ska nu arbetas bort.

Imorgon är det fest hos två gamla narkossyrror med kollegorna, ska bli riktigt roligt. Ska in på stan och kolla om det finns nåt fint på rean att ha på sig. Måste även byta lite julklappar.

Kram Kram Karro


min kompis Mio som jag saknar massor

Projekt!

Som många vet, så gillar jag att ha projekt när jag kommer hem hit till Piteå. Denna gången har jag haft två roliga grejer, förutom att ta hand om en sjuk mamma. Dels har jag varit med Sofie på IKEA och handlat en massa fina grejer till hennes rum och sedan möblerat om. Så nu har hon ett riktigt fint rum som passar henne. Sedan har jag även målat om och tapetserat min gamla byrå här hemma hos mor å far.


     


     


Så här blev då före och efterbilderna:







Och så här glad var Sofie när vi var på IKEA igår. Vi åkte strax efter nio och var färdigskruvade vid halv tolv på kvällen. En heldag med andra ord!!




Kram Kram Karro

ps. Imorgon åker jag hem till Vxö igen, men kommer i mars igen (om jag nu lyckas få nån mer semester =). Åter till jobbet och verkligheten!