Foten

Japp, jag pallade med att jobba 9 timmar idag. Dock med en hårt lindad fot, tack Marie, och lite envishet. Danne, en av  ortopedläkarna såg mig linkade i korridoren och genast hände det grejer. Undersökning med palpation och remiss till rtg. Tack och lov visade röntgen inga frakturer, så nu är det bara ledbandet som är "trashat".
Fick även ett stödbandage för fotleden från akuten som jag ska ha på mig nu när jag går, dock än så länge blir det hellindning av foten då den svullnar. Och kryckor har jag lånat från dagkirurgen.

Idag fick jag kompledigt och har lovat att vila och högläge. Fick en smärre chock när jag lindade av foten igår. Blå precis över hela fotknölen på utsidan av foten och svullen som en elefantfot (tack för jämförelsen syster..).



  


Aj aj aj!

Ibland är det såå typiskt. Skulle gå ner för trappan i går och missade sista trappsteget, vilket innbär att jag flyger ner för trappen och trampar snett. Ont som 17 och knakade gjorde det också. Jag lyckades ta mig upp för trappen igen och in i lägenheten där smärtan slår till.

Efter lindning och kylning med hallon, så blev det lite bättre. Är svullen på utsidan av foten, så mitt ledband mår nog inte så bra. Kan också bara belasta insidan av foten. Har trots detta bestämt mig för att gå till jobbet. Ska be någon linda om foten med en bättre linda, och sedan bara sitta lugnt på sal idag. Tar nog med mig ett par kryckor hem också.

Så dagens (egentligen gårdagens) citat är:

"Tänd lyset i trapphuset när du ska skynda ner för trapporna!"

Nu har jag iaf fått i mig lite alvedon. Med förhoppning om snabb återhämtning..
Karro

Anestesikliniken 50 år

Igår var det stoor fest med hela kliniken. Vi fyller nämligen 50 år! Förfesten startade redan kl 16 hos Marie, sedan kl 18 var det dags. Temat var Glitter & Glamour, och jag måste säga att alla hade tagit det på stort allvar. Såg bara 1 person med jeans. Alla var så fina, Elisabeth i sin långa röda klänning och Robert i sin tjusiga officeruniform.

Vi var ett gäng från op som spexade och det var så lyckat. Folk skrattade och applåderade. Vi själva hade också jätte-roligt.
Idag mår jag faktiskt bra. Vinet var inte så gott, så jag drack knappt två glas.

Sedan har jag nog dansat bort en del promille på dansen, även om jag blev besviken på musiken. Dom har varit bättre förr, CD-band som dom heter numera (jag tror iaf det är gamla Tvättstugebandet). Bara gammal musik och tempot var för långsamt.. när det finns max 30 karlar på 250 pers, så kan man inte ha "styrdans".. (och som singel var det dåligt, knappt 3st och då menar jag manliga).

Här har ni min sminkning, dock fick jag ingen helbild på mig i min gräddbakelseklänning men ska se om någon annan fick med den:

 

Här kommer lite bilder från festen:


  

  

  '

 

Och jag fick så många fina komplimanger igår. Bästa var nog från Ulla, som tyckte jag såg ut som en Prinsessa!!

Nu frukostdags, sedan söndagsmys med familjen Olausson-Nyrén..

Kram Kram Karro


Party!

Igår var dagen då bara en massa skoj hände. Besök hos frissan var toppen, även om färgningen av fransarna inte blev så bra. Är helnöjd med frisyren, och de mörka slingorna. Sedan på kvällen var det fest här hos mig, tre brudar; Linda, Anna och såklart jag.

Spotify gick varm och vi sjöng oss hesa till soundtracket Dirty Dancing.
R.I.P Patrick Swayze!!

Väl ute på Grace så dansade vi oss varma. Här kommer iaf lite bilder från aftonen, dock måste jag köpa en ny digitalkamera för nu håller denna verkligen på att ge upp.


 

 

Nu vankas det Brunch med Hembakta Scones! Mums!

Ha en underbar Söndag alla ni underbara där ute!

Kram Kram Karro


Hoppsan

Vad mycket man kan hinna med på en endaste dag! Var mer effektiv än jag trodde, vet dessutom inte var krafterna kom ifrån.

Jag har:

* Diskat
* Varit på banken, gått igenom ekonomi och sånt.
* Träning på gymmet, två timmar (!) Inkl bastu. =)
* Storhandling med bla ny läslampa
* Putsat fönstrena, precis innan solen gick ner
* Bytt gardiner
* Lagt upp de nya gardinerna i köket
* Lagat tacos
* Och nu ska jag se idol och slöa resten av aftonen..

Roligast idag var nog att det är knarkmotiv på gardinerna! Vad ska nu folk tro? Det är opiumkapslar, men snygg är gardinen iaf...

Imorgon ska jag till frissan. Nu är jag, som alltid på hösten, i valet och kvalet vad jag ska göra med håret. Har du nåt förslag? Ungefär så här ser jag ut nu:

 



Eftersom jag inte vill vara yberblond på vintern, så blir det nog lite mörkare slingor, även för att få lite mer liv och effekt.
Men hur ska jag då klippa mig? Har köpt mig en hårtidning idag och ska strax sätta mig och bläddra i den. Hittade dock dessa frisyren redan igår på nätet (obs, ska inte klippa lugg!):

  

Så hjälp mig nu!

Kram Kram Karro

 


Dagens...

Mattips:

Djupfryst fiskgratäng som mosas ihop med gröna ärtor. (Psst, värm den först i ugnen)


Suktare/"Crawings":

Ben & Jerrys goda chokladglass


Duktighet:

Tränade redan kl tio på förmiddagen, uppe kl åtta.


Jobb:

Städat lite här hemma, beredskapen gick jag av kl åtta imorse.


Uppenbarelse:

Den lilla tjejen säger till sin mamma: "Kollar vilket fint hjärta hon har där bak, tror du hon ritat det själv?" Tjejen syftar på min tatuering, som hon ser när vi alla duschar på gymmet.


Film:

Ikväll är det sista filmen med Jason Bourne; Bourne Ultimatum. Tur jag har hela boxen, så jag kan se den om och om igen...


Hetta:

En kvarts bastubadande är som balsam för kroppen och själen.


Njutning:

Tv-kväll med en kopp te och lite ostar till det väntar...


Kram:

Till alla underbara människor där ute!


Beredskap

Så äntligen har jag börjat på nya arbetsschemat. Den 1 okt var det dags. Började direkt med arbetshelg. Så nu sitter jag här hemma (än så länge), med en lön på 14,85:- i timmen och hoppas att dom inte ringer mitt i natten. Detta innebär att jag har beredskap, i hemmet, och ska infinna mig på sjukhuset inom en halvtimme om dom ringer efter mig.

Så jag försöker hitta på lite roliga saker jag ska göra, alla förslag är välkomna! Ska duscha blommorna, damma bokhyllan, rensa tidningshögen osv..

Nu mysfredag iaf.. =)

Kram Kram Karro