4,406:-

Hur bränner man så mkt pengar? Joo, man går och handlar lite nya fina kläder åt sig själv. För det är jag väl ändå värd efter at ha suttit hemma instängd i 5 veckor.. =)

Sagt och gjort, gick in i favoritbutiken Aima här i stan. Dom har blandade märken allt från vero moda, only, vila och sisters.
Massa trevliga saker hade dom där;

 Kofta 199,50:-

 Finblus 499:-

 Finklänning 299:-

 Kjol 199,95:-

 Baskjolar i stretch overknee 129,95:- st

 Storskjorta 249,95:-

Och en massa mer blev det.. totalt 15 olika klädesplagg, 8+1 trosor och ett par läderarmband.

Och nu ska jag bara få in allt i gardroben... Hmm..

Men först pausa lite.. =)

Ha en bra, shoppingfri, fredag..

Kram Kram Karro

Ps, sa jag att butiken Aima ska stänga? Och har 75% på allt i butiken? Så du kan dela summan ovan med 4, så blev det inte lika dyrt.. hihi
Tur det, för man är inte särskilt tät efter att ha varit sjukskriven en längre tid..

Passande yrke?

Hämtade ut min nya e--legitimation eller id-kort eller vad det nu kallas. Problemet med att ha mössa på jobbet, är när den ska tas av och plötsligt ska man posera framför en kamera.

I Grey´s Anatomy ser dom självklart alltid snygga ut i håret precis som de kommit från frissan. Inte hos mig. Så med platt fall så poserade jag.

När jag nu idag fick kortet i min hand, så insåg jag en konstig sak. Detta kan ha sin orsak i att jag plöjt Grey´s de senaste veckorna (inne på femte säsongen nu!) och lever i deras värld. Men med facit i hand, efter lite googlande så kändes som att jag och Izzie Stevens har mer än bara intresset av traumasjukvård gemensamt, nämligen liknande utseende.. Eller vad säger du?




Är nog trött, börjat se i syne uppenbarligen, måste gå och sova. Vore man bara hälften så snygg så skulle jag vara nöjd.

Imorgon kommer narkosbrudarna hit, då ska det bjudas på älgkött! Mums!

Kram Kram Karro


Förresten, detta stod på mitt skrivbord idag!



"Välkommen tillbaka till jobbet Karro. Kram från dina arbetskamrater."

Blir man inte glad? En fin glasblomma! Kan avslöja att ett gott vitt vin fanns inuti. =)