Bloggen ligger nere..

Japp, tyvärr är det så.. eftersom min datorn har fått för sig att bråka med mej, så kan jag inte lägga upp bilder eller skriva inlägg, tack alla för alla fina kommentarer.. vill komma igång snart igen, hoppas ni har tålamod..

På återseende...
Karro

Glad Påsk

japp, kl 21:31 ikväll påbörjas mitt "påsklov".. då ska jag vara ledig till tisdag morgon, då jag ska sätta mig i skolbänken för sista gången denna termin. tre dagar skola å sedan åter till vxö på torsdag eftermiddag. Så bloggandet kommer ligga nere, då jag inte har nån uppkoppling tillgänlig. Jag åker till Göteborg på fredag morgon för att fira helgen med min underbara kusin Sara, vi ska ha det trevligt tillsamman. På lördag ska vi ut i skogen å hälsa på en massa singelpojkar å bara ha det trevligt å mumsa ägg.

Så en trevlig påsk på er alla! Jag avslutar mitt inlägg på mitt enda påskpynt som står framme nu i påsk, orkade inte satsa på påskris å sånt, då man ändå inte är hemma. Denna härliga höna fick jag av min mor för några år sedan, gillar den så mkt så den står i bokhyllan året om faktiskt.. =) Inhandlad på Guldrosen, en inredningsbutik här i stan som säljer bla Sia å Cult. (hönan är från Sia).. Glad påsk på alla er!!


image63



Kram Kram Karro

Favvo-bild..

För några år sedan gifte sig min kusin, det var ett vackert bröllop. Solen sken och alla var glada. Jag hade med mig min lilla kamera och passade på att fota lite. Och jag lyckades ta en del bra bilder. Har en favorit som jag fotade utanför kyrkan efter vigseln.

image62

På bilden är min kusin Benita som gratuleras av min mor. I rosavitt klänning står min kusin Wilma. Och på huk står min underbara systerdotter Sofie. Helheten visar mycket, men även när man går in på detaljerna i bilden. Rosa verkar vara färgen den säsongen, kolla på allihopa. Och sedan andas det så mycket glädje överallt. Det skrattas och alla har ett leende på läpparna. Om man ser på brudgumman, Jocke, så verkar han glad iaf, å det är ju tur.. =) Min kusin Wilma bråkar med snöret på hjärtanen som vi strax ska kasta på brudparet. Men det jag nog gillar allra bäst, är min systerdotter. Kolla in hur hon märker detaljerna och kollar in pärlorna på släpet. och känner så försiktigt på tyget. En bild med mycket liv helt enkelt, som speglar en fin dag.

En bild säger mer än tusen ord...

Kram Kram Karro