Gå på bröllop!

På lördag ska jag gå på bröllop. Det ska bli så otroligt roligt, min arbetkollega och vän Sara Andersson ska äntligen skrida till altaret med sin Marcus. Så nu är det en massa piffing innan detta, idag ska det tvättas kläder, handlas present (joo, jag e ute i sista minuten.. jag vet!), kort ska också köpas och skrivas av vår läkarsekreterare som e otroligt duktig på kalligrafi. Men en annan viktig sak är att köpa ett nytt batteri till min digitalkamera.. ska kolla runt vad det kostar i butik, annars ska jag beställa på nätet.. Då får jag den dock inte förrän efter helgen.. *snyft*

så när batteriet är inhandlat, så kan det bli mer bilder.. Måste få tag i ett usb-minne också.. mkt som ska göras.. Det är jobbigt att flytta över alla grejer, för att inte tala om alla program som ska installeras. gjorde en dundertabbe med min ipod. installerade musikprogrammet och skulle bara koppla till min ipod, datorn frågade om jag ville använda den här som standarddator för min ipod, jag svarade ja och eftersom jag inte hade nån musik på datorn, tömdes hela ipoden och vips så får jag börja om från början igen... *suck* men nu har jag nåt att göra på söndag iaf, innan jag ska träffa Jossan som e i stan..

Kram Kram


Å så var jag tebax!

Japp, mina vänner! Nu är jag tillbaka på bloggen igen.. Det är iaf nån som har saknat mig.. =) Dock kan det ta ett tag innan jag får in några bilder, måste flytta över allt från den gamla till den nya datorn och det är en massa saker.. så länge kan jag visa lite bilder från midsommar iaf, spenderade den i regnet tillsammans med en massa glada sjungande vänner. Hur kul som helst, även om man jobbade sedan natten lång.

image64 

Jag sitter och lyssnar på lite skönsång..
  

image65

Jag och Malte (1½ år gammal) sjunger snapsvisor.. Med David i förgrunden..

image66

Och så fick man en sommarhälsning från folket i norr.
Fr v övre raden; Pappa Emik, Mormor Ulla, Mamma Ethel med Systerdotter Sofie i knät.
Fr h nedre raden: Systerdotter Malin, Stora syster Ulrika och hennes man Robert.

Glad sommar på er alla, semestern min börjar först torsdagen den 11 Juli kl 07:15..
Kram Kram K