ATSS

Sicken tur jag har!

Jag blev Godkänd!!

Nu kan jag andas ut och bara ta det lugnt!

Är helt slut i kroppen efter urladdning med praktiskt prov och ett teoretiskt prov från nio till två idag.

Sedan en löprunda i en kokhet skog och nu känns det som att vätskebristen börjar komma över mig. In i duschen och sedan mat. Och vätska!

Ska fira med en bit choklad idag.

Imorgon jobb och sedan valborgsfirande med skönsjungande vänner.

Därefter ledig i tre dagar!

Ljuvligt!

Kram Kram Karro

Trevlig helg...

till er alla från mig. Själv går helgen i två sträck, den ena är pluggandets då ATSS-kursen börjar på måndag. Sedan är den andra shoppingen, då det imorgon bär av mot Ullared och liiite inhandling av blandade saker med Cecilia.

Så ha en bra helg!!
Kram Kram Karro


Tro det eller ej, men Körsbärsträden blommar för fullt...

Påskfika!

Sista dagen av den sköna påskhelgen har kommit. Solen skiner även idag, precis som den gjort dom senaste tre dagarna. Dock lite mer dis men det hindrar inte mig. Snart dags för gräsmattan och ATSS-boken i högst hugg.

Igår var jag iväg på en fika med Cicci, hon lockade med mig på tårtbuffé ute på Toftastrand. Helt ok med tre olika tårtor + fika, och obegränsat med kaffe och te för 75:-. Så här kommer lite frestande bilder:

     

Självklart satt vi ute i solen och fikade och hade en sån här härlig vy över Toftasjön, underbart att både höra båtarna på sjön och måsarna som flög omkring, sommarkänsla!!



Sedan tog vi en liten promenad till Villa vik, och där fick vi se våren slå ut i stor blom!

     

Kram Kram Karro

Glad påsk!

Själv är jag ledig i hela fyra dagar, solen skiner utanför mitt fönster och allt skulle vara perfekt om jag inte var förkyld! Har idag storhandla och fyllt kylen. Ska göra en massa nyttiga saker denna helgen såsom sova, laga mat, sova lite till, kolla film och annat som är roligt.. =)

Så en glad påsk till er alla!


Våren är kommen!

Här i Växjö har vi haft riktigt fint väder i helgen. Vad sägs om att cykla hem från träning i kortärmat på fm och sedan på em sitta i linne och kjol på gräset efter premiärgrillningen? Helt enkelt underbart!

Jag bara njuter!

  

  


Kram Kram Karro