Mer kläder

Tur lönen har kommit igen. För nu har jag inhandlat lite mer kläder. Igår traskade jag på stan med Cicci och hittade en fin sommarklänning och idag var jag med Johanna och kollade in de nya butikerna på Grand samarkand. Hittade en fin vårjacka till öppningspris och vinterstövlar på rean.
En lyckad shoppinghelg helt enkelt.






Priste för stövlarna? 450:- ursprungspris. Sedan halva priset på det... och sedan 20% på reapriset... Så för otroliga 180:- fick jag dessa sköna och varma stövlar. Perfekt till fredagskjolen!

Nu får det räcka för idag..
Ha en skön söndag!

Kram Kram Karro


Kvalite?

Kan detta kallas kvalitet? Köpte dessa fina rosor, lätt utslagna, på City Gross på deras floristbutik på fredagen. Beskar dom och satte de i varmt vatten kryddad med lite socker.

På söndagen såg de ut så här:




Dammvippa

Självklart ska varje städtant ha en snygg dammvippa, så även jag!


Belysning

Då jag har haft lite bekymmer med bildöverföringen, kommer nu en massa samlade inlägg. Först ut litetinlägg om belysning.

Ljus gör så mkt, jag har hellre flera små mysbelysningar är några få stora. Jag hatar lysrör för det kalla vita ljuset, eller strålkastare som lyser på en punkt och resten blir kolsvart. Och nåt jag även blivit lite less på senare år är de klassiska takspotarna, typ den för 99:- på IKEA. De går ständigt sönder och drar onödigt mkt ström.



Så jag köpte en ny taklampa, denna gången en plafond. Faktiskt snyggt och praktiskt, även om jag fick leta en stund innan jag hittade någon som passade min smak.



Mtk bättre måste jag säga!

Annan belysning jag har här hemma och som jag gillar är följande:



1: Gamla kökslampan som jag haft sedan jag flyttade hemifrån, 10 år gammal. Klassisk och stilren.
2: mysbelysning på tv-bänken som ger vackert mönster på väggen.
3: stort garnnystan sitter i taket i rummet. Ger häftigt mönster!

Så tänk ljus, mys ordentligt och lev livet!

Kram Kram Karro