Just nu...

.. gillar jag smoothie... Det går snabbt att göra, man kan blanda i det man känner för och det går snabbt att äta det.. Mums!


Löpning

Idag var det en riktigt solig, härlig dag. Självklart är man inne och jobbar ytterligare ett 9-timmars pass. Dock så sprang jag runt sjön efter jobbet, 5 km som vanligt. När man kom ut i solen, var det som att springa in i ett het vägg. Men trots detta, så kom jag runt och dessutom på min bästa tid hittils, sänkte den med 55 sekunder. Klarade inte en minut blankt, trots spurt.

Nu firar jag med kycklingsallad utan pasta. Sedan vila och sedan 3-dagarsledighet. Imorgon ska kylen fyllas på igen, får se vad jag hittar för nåt gott.
Till lunch på jobbet åt jag fiskbullar i dillsås. Det var faktiskt rätt så ok.

Kram Kram Karro

Inaktivitet

Dagarna rullar på, men så brukar det vara när man jobbar varje dag i över en vecka. Håller mig fortfarande till dieten, men har legat lågt med träningen pga ont i benhinnorna och regn. Gjort ett gott blomkålsmos som passade till både korv och köttbullar.

Komiskt är nog att där jag minskar i omfång, är inte där man vill utan som det alltid är för oss kvinnor så är det under och runt bysten som centimeterna försvinner. Men men, snart blir det nog en förbättring...

Jobbade lördagnatten och för att ev orka jobba hela natten, så tänkte jag äta något bra och näringsrikt. Så efter lite letande i frysdisken på Konsum, så hittade jag Karins Lasagne från Dafgårds som bara innehåller 13g per 100g. Det är nästan accetabelt.

En ny favorit är stekt falukorv med beasås. Perfekt efter en löprunda, som idag...

RSS 2.0