På G!

Tro det eller ej, idag är jag mkt piggare. Efter tre dagars soffliggande är jag nu uppe på benen. Idag har jag spenderat dagen (hittils iaf) shoppande med Ann på stan. Köpte mig:
* en fin svart väska (stor variant)
* rosa strassörhängen
* textilfärg (ska färga ett par gamla byxor + väska så jag kanske kan använda dom igen)
* Alkohol! (vin x3, cider x4, martini x1)
* present till morgondagens födelsedagsfest
* svart nagellack till morgondagens outfit (kanske passar till Halloween också)

Så nu ska jag strax ner i tvättstugan och testa färga kläder. Passar på att tvätta lite vanlig tvätt samtidigt. Sedan ska det dammsugas och rensas här lite. Har ju mest legat på latsidan i veckan.. *fniss*

Sedan ska jag belöna mig med lite bra film (hyrde tre filmer igår; Mammut, Dumpa Honom! och En shopaholics bekännelser).

Imorgon som sagt fest, Cicci har fyllt 30 år och nu ska det firas att hon är närmare 40 än 20.. Förlåt, Cicci! Har bara ett problem och det är att vi ska sjunga med Lasse imorgon med Kören (WLL), men pga mitt fina nasal uttalande och hostande så blir det inget för mig imorgon. Ska dock dit och hälsa på dom tänkte jag..

Kram Kram Karro

Förkylning

Ligger nu hemma i soffan, förkyld och matt. Inte precis vad jag hade önskat. Hade en massa planer på g. Imorgon skulle jag ha börjat på gymmet, idag skulle jag varit barnvakt åt lilla underbara Thilde. Men får nu vackert ligga i soffan och ta det lugnt. Tur jag började bygga ett 1500-bitars pussel i lördags, så jag har något att göra emellanåt. Problemet är bara att hjärnan känns som mos..

Tur jag har bunkrat upp med lite förkylningsgodis!

kram *snörvel* kram *host* karro