Billy har förökat sig!

Tro det eller ej, men nu har jag varit på iKEA och inhandlat lite mer hyllor. Känner mig mkt nöjd med mitt köp.

Skulel börja jobba kl fem på tisdagen, så jag , Pernilla och Thilde åkte redan vid tio-tiden mot Älmhult. Efter lite lunch plockade vi ihop alla grejer jag skulle ha, och jag blev förvånad då verkligen allt fanns hemma.
Sedan iväg till jobbet, där vi fick jobba till halv sex på morgonen. *pust* Så på onsdagen var det bara sova och sedan kl fem jobba natt igen.

Så på torsdagen började förvandlingen. Ner med de gamla hyllorna, städning, skruvning av de nya hyllorna osv. Så här såg det ut innan:





Eftersom det är så jobbigt att damma, och förvaring är alltid bra att ha, så ville jag ha bort de "öppna" hyllorna. Det ger även en renare, enklare och som pappa sa, ett modernare utseende.

Hittade mig en mysig lampa på IKEA som hamnade bredvid tv, skulle egentligen stått på de nya bokhyllorna men mönstret på väggen blev så häftigt så den får stå kvar där.


KNUBBIG 149:-


Hemma i Pite kopierade jag min älskade vän
Frida och köpte samma väggord som hon, Kärlek. Dagen efter gick jag tillbaka till butiken och köpte ett väggord till, Lycka. Dessa har jag nu satt upp på väggen och samtidigt täcker jag över två borrhål från de gamla hyllorna.





Sedan idag gick jag med Cicci på stan, vi gick till Village då hon skulle köpa en inflyttningspresent. Då hittade jag två fina väggljusstakar i ek, och nu var de nedsatta 70%!!





Men nu till den stora, viktiga delen i det hela. Hur blev slutresultatet?
Joo, så här: (med och utan blixt)








Jag är sååååå nöjd!! Spegeln heter Hemnes och kostar 499:- på Ikea. Jag köpte till två låga bokhyllor, en 80cm bred och en 40cm bred. Sedan en till vitrindörr (plus glashyllor) och en trädörr. Kan meddela att jag inte lyckats fylla alla ännu...


Snön vräkte ner i Pite

Tänkte bara visa lite hur mkt snö det kan falla ner i Pite.

Jag önskade mig en vit jul med mina närmaste och kära, och det slog in med hästlängder.

Titta bara här på mamma och pappas trädgårdlampor:

 

Det skiljer några dagar mellan bilderna.


Mio hade det inte så kul i sin hundgård heller:




Vackrast tycker jag nog ändå är bilderna på de snötäckta granarna i skogen. Eller den fina tallen på framsidan hos mamma och pappa.

  


Jag och Mio gick inte på så många långpromenader som jag/vi önskade då det var snöstorm nästan dagligen. Dock gillade han att busa i snön, älskar när man kastar snöbollar till honom.