Mor å fars sovrum...

Tänkte visa lite bilder från min mor å fars sovrum, det gamla "allrummet" som det hette förr i tiden. Efter en tripp till IKEA i måndags spenderade dom pengar på nya sängar. Så det blir lite före och efter-bilder på detta. Det viktiga är att det var jag å min mor som gjorde hela jobbet, medan pappa var på kurs. Skruvade isär den gamla sängen, bar ner hela fururamen (nån som vill köpa den, den är till salu!) med madrasser. Därefter ska de nya madrasserna upp med en stoor bäddmadrass också.

Men efter två timmar, lite borrande, massa svettandes (minst 25 grader på kvällen!) så kom äntligen sängarna på plats, jippi! Så här har ni före och efter, lägg märke till den stora "höjningen" allt för att de "gamle" ska komma ur lättare.. *hihi*


image90


Detta är före...
Och så här blev det..

image91

Deras sovrummet är mycket häftigt, det andas 70-talskänsla. Mörkt valnötsgolv, häftigt mönster på fondväggarna, tevebänken och så en gammal fåtölj som fått komma fram igen ur gömmorna. Nu är frågan bara vad dom ska ha istället för korgstolarna. Det fungerar även som ett extra teve-rum då det vankas hockey-vm eller nåt liknande... Även annars också.. ;) Har du nåt förslag??

        

Kram Kram K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback