Snö i stora lass!

Vad gör man inte när pappa har diskbråck, solen skiner och man vill ut i solen? Joo, man lurar med sig lilla Sofie att skotta upp hela altanen, så vi kan sitta i solen lite. Sagt och gjort, fram med spadarna och börja skotta. Då ska det även noteras att denna vinter har det snöat massor hemma i Pite, snövallarna var som mest över två meter höga!



     

     


Skaren höll inte riktigt för mig, konstigt! Efteråt myste vi på renskinnet i t-shirt och fick lite fika som belöning.. Pappa kastar snöboll på/till Mio som inte fick vara med oss och leka..

All snö som blev över lastade vi över räcket, vilket gjorde att det blev massa snö där istället. Och många bitar.. Så Sofie byggde ett torn...




Sedan rasade allt...

Jag lämnade snöriket och landade mitt i solriket, iaf kändes det så eftersom det kom ett helt plan från Gran Canaria samtidigt.. =) Solbrända var dom. Har redan hittat en del vårblommor som står i full blom.

 



Även om man hade den här vyn när man drog upp rullgardinen i torsdags morgon:



Kommentarer
Postat av: Pappa

Det måste vara en arbetsledare för att det ska bli något gjort. Arbetet utfördes med bravur, så ni var väl värda ett fika.

2009-03-29 @ 14:59:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback