Storfrämmande!

Har varit lite avvikande från bloggen, kanske inte lika farligt som tidigare, men nu ska ni få en liten uppdatering.
Köket är som sagt klart och jag har beställt skåpsinredning från ikea. Hoppas det nu passar.

I söndags kväll kom pappsen. Vi har haft det trevligt, spelat ett par omgångar poker, ätit isterband, löst korsord och lyssnat på Peje på radion. Helt lugnt och skönt, dock har jag jobbat hela dagarna så han har fått klara sig själv. Fick tom se lite snö igår och idag innan han åkte hem.

Anledningen till hans visit var ett läkarbesök hos ortopeden Jonas. Han har en fotled som bråkar med honom och ortopeder i Pite anser att man inte kan göra nåt åt det och han får "leva med det". Inte med VAS 5 i vila och 7-8 i rörelse.
Tack och lov ställer Jonas upp! Han erbjuder en fotledsartroskopi och vill gärna göra operationen. Nu gäller det bara att Pite tillåter det..

Själv håller jag på att bli galen!! Av klåda! Tatueringen läker och skorpor har bildats.. smörjer och smörjer, men när det kliar och man inte ska scrubba!! åhhh!! så jobbigt!

Testade på ett nytt pass idag. Weightstep-Power boll. Mkt spännande. Tänk att step kan vara så tung med 1kg benvikter runt anklarna och 1 kg hantel i händerna. Sedan sitta på en boll med en fot i vädret och samtidigt lyfta hantlar, det är knixigt.. Känner redan att träningsvärk kommer komma!


Imorgon Fredag, Tjoohoo!! Då blir det middag i goda vänners lag. Sedan får vi se hur helgen blir.. =)

Kram Kram Karro

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback